.

Where to Find Fun Scooters

Tokio Japani on maailman mielenkiintoisimmista skootteri kulttuuri, mielestäni. En ole koskaan nähnyt niin paljon mukautetun kevyen pyöräillä kaupungista elämässäni. Täydellinen paikka omistaa ja käyttää skootterit on täällä pääkaupungissa. Mene pois junien ja nauttia cruising 50cc.


Kaupungin kaduilla ja sen ympäristössä: Tokyo ovat kapeita ja joskus vaikea selata ja GPS. Suhteellisen helposti, jolloin mopo liikkuu ruuhkaisia teitä, ja kuinka helppoa on pysäköidä tekee kevyen pyöräillä niin houkutteleva, etenkin henkilölle joka ei ole erikoistunut lisenssi. On kyse liikkuvuuden ja ohjattavuus, ja tämä on miksi ihmiset, kuten minä rakastan mopot ja skootterit. 50Cc luokan varastossa skoottereita voi työntää sinut pitkin noin 35 mph, olisi muutettu yksi korkea viritysosia sinut jopa noin 90 km/h.


Tokion kaduilla ei anneta suuri ajoneuvot ja moottoripyörät; ei yksinkertaisesti ole tarpeeksi avoin tie, jotta ne mahtuisivat. Ellei tietenkin olet taitava kuljettaja, etkä välitä eksyminen, katkaista, ja suorastaan turhautuneita lainkaan jarruvalo. Voit olla onnekas löytää todella hyvä. Skootteri ohittaa kaikki arvoitus kahlata läpi tiheään tie tapoja ja kapealle kujalle tapoja.


Kun ostin ensimmäisen skootteri oli adiva 50cc luokan ja oli musta. Oli kuitenkin hauska ajaa aikana Japani on pitkään painostava kesäkuukausien aikana. Ostin toinen skootteri oli Kymco Super 9s neste jäähdytetään, post tuotanto super pyörä. Vielä 50cc, mutta oli todellinen ilo ajaa. Ottaisin jaunts rantaan illalla katsella ilotulitteita syttyy taivaalle. Skootterit liikkua niin sujuvasti läpi kaupungin kaduilla ja tiukka kävelymatkan tapoja. Päästä eroon paljon liikenne rikkomukset kuin autojen kanssa ja välitä, koska meillä on pieni pyörä kulttuurimme. Tämä tarkoittaa sitä, että ihmiset, jotka ajaa skootterit, vaikka ne ovat vieraita, noudata käytännesääntöjä kaduilla: voimme varoa toisiaan... eli poliisi ansoja. Suljemme itse pois koko rataa. Olemme kaduilla bad boys.


On erikoistunut lisenssiä tarvitaan ajaa skootteri alle 70cc Japanissa sekä skootteri on paljon halvempaa ostaa korjata ja muokata kaikkea moottori ja pyörät, jotka on liitetty. Kaasu on puolet siitä, mitä se maksaa, kuin jos Ajoitte auto. Mitä minä todella rakastat eniten skootterit on, että voin pysäköidä lähes kaikkialla haluavat ja välitä saada lippuun poliisi. Lisäksi vakuutus on erittäin halpaa. Maksaa noin $50.00 vuodessa perusvakuutuksen täällä Japanissa.


Joten jos olet markkinoilla jotain halpoja, tehokkaita, vähän huoltoa kustannukset sitten paras vaihtoehto olisi skootteri yli muun ajoneuvon, erityisesti Japanissa.

No comments:

Post a Comment